Over Maux

Maureen Brokken is moeder, storyteller, communicatieadviseur, schrijver, copywriter, journalist en columnist. Ze woont al een tijd in Almere Buiten en verontschuldigt zich daar niet meer voor. Na een blauwe maandagstudie Franse taal- en letterkunde in Amsterdam, vertrok Maureen op haar achttiende naar Monaco. In Monte Carlo werkte ze een jaar lang als au-pair en over die periode kan ze een boek schrijven. Misschien doet ze dat ooit nog wel eens. Kort daarop werd Maureen moeder, werkte ze parttime en studeerde ze communicatie in deeltijd.

Anno 2016 heeft ze drie goed gelukte kinderen, twee co-ouderschappen, een certificaat van Yale University, een fantastische partner en een up-to-date keukenkalender. Ze is zelfstandig ondernemer en heeft eindelijk een boekhouder gevonden met een passie voor bonnetjes in schoenendozen.

In haar spaarzame vrije tijd oefent Maureen met het schrijven over zichzelf in de derde persoon. Ze wordt er steeds beter in.

Wil je Maureen Brokken inhuren? Dat kan. Neem contact op via maureen[punt]brokken bij Gmail, of bel: 06-55124827. Opdrachtgevers als KPN, Happinez, Vodafone, KLM en Berenschot gingen je al voor.